Atos Worldline

Het is nu een goede 45 jaar dat Worldline Handelaars verbindt met verbruikers, door innovatieve betaaloplossingen voor te stellen, zowel als diensten die aan hun noden beantwoorden. vandaag rekenen meer dan 100 000 handelaars van alle groottes op Worldline om de betalingen van hun klanten mogelijk te maken en te beveiligen alsook om bij te dragen tot hun tevredenheid

Worldline heeft zijn diensten nu gebundeld met Ingenico en is nu de nieuwe wereldleider op het gebied van betaaldiensten in Europa. Worldline biedt diensten aan van de nieuwste generatie, waardoor de klanten aan de eindgebruiker innovatieve en vlotte oplossingen kunnen aanbieden.

In de Benelux, is Worldline aanwezig in elke stap van de waarde van de electronische betaling. Of het nu gaat over issuing (diensten verbonden aan uitgifte van de kaarten), of van processing (behandeling van de transacties) of de acquiring (verwerving van betaalschemas), ze zijn aanwezig en spelen een belangrijke rol. Het grote publiek kent hen van de betaalterminals, of diensten aan kaarthouders zoals Card Stop en getrouwheidsprogramma's. In de Benelux, zijn ze met meer dan 1.100 medewerkers om deel uit te maken van deze grote onderneming.

Travel Safe heeft voor zijn klanten zeer interssante tarieven onderhandeld, contacteer ons om de details te kennen.

 

logo-worldline.png

 

Boulevard de la Cense, 47
1410 Waterloo
+32 2 357 01 75
 
FSMA 115 638 A

Bedrijfsnummer : BE 660.700.256